vineri, 29 martie, 2024

Siropul care te scapa de starea de apatie: Ingredientele naturale care trateaza anemia

Distribuie:

Publicat:

Atunci când ai anemie, te simți mereu obosită și lipsită de energie. Consumul acestui sirop îți va îmbunătăți semnificativ starea de sănătate.

Ingrediente

1kg sfeclă roșie

1 cană de caise uscate

200g spanac

200g kale

2-3 portocale

1 lămâie

500g cireșe

Mod de preparare

Stoarce portocalele și lămâia. Toacă bine restul ingredientelor și pune totul în blender. Amestecă bine. Poți adăuga și două linguri de miere, după gust. Pune remediul în borcane de sticlă cu capac și păstrează într-un loc întunecat și răcoros, recomandă clicksanatate.ro.

Consumă 3 linguri din sirop în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Trebuie să ne întrebăm și de ce pierdem fierul sau dacă anemia este una prin deficit de fier. Ar fi bine să vă adresați unui hematolog sau unui gastroenterolog dacă aveți anemie. Faceți o ecografie abdominală, endoscopie digestivă superioară cu biopsie jejunală, examen coproparazitologic, sideremia, capacitatea de legare a fierului, anticorpii antitransglutaminază, dozarea vitaminei B12, electroforeza hemoglobinei.

Luați preparatele de fier pe stomacul gol, fără tratament antiacid concomitent. Luați vitamina C simultan și nu țineți cură de slăbire (fierul din proteinele animale se absoarbe fără bariere).

Sursa: exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img