vineri, 19 aprilie, 2024

Sistem de carduri Visa a picat in Europa. Gigantul financiar a confirmat ca exista o problema

Distribuie:

Publicat:

Haosul s-a dezlantuit la banci si printre posesorii de carduri dupa ce sistemul de carduri Visa a picat in intreaga Europa, tranzactiile cu aceste carduri fiind refuzate la plata. 

Gigantul financiar a confirmat ca exista o problema, ca sistemul este intrerupt si se investigheaza cauza, informeaza The Guardian.

Amploarea fenomenului nu este inca cunoscuta, foarte multi oameni discutand, pe retelele de socializare, despre faptul ca nu pot folosi cardurile Visa, ca le sunt respinse platile la magazine sau la benzinarii.

Reprezentantii Visa au declarat ca specialistii companiei investigheaza cauzele acestei intreruperi si fac toate eforturile pentru ca problema sa fie rezolvata cat mai repede.

"Visa se confrunta in acest moment cu o intrerupere a serviciului. Acest incident impiedica efectuarea anumitor tranzactii Visa in Europa. Investigam cauza si lucram cat mai rapid posibil pentru a rezolva situatia", au transmis cei de la Visa.

Potrivit BBC, Barclays si Bank of Ireland si-au sfatuit clientii sa foloseasca ATM-urile pentru a retrage numerar. Se pare ca retragerea de bani de la numerar functioneaza inca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img