vineri, 29 martie, 2024

Sistemele de razboi electronic permit obtinerea secretelor armelor moderne ale NATO, declara expertul Viktor Baranet

Distribuie:

Publicat:

Sistemele de război electronic rusești (REB) permit obținerea secretelor armelor moderne ale NATO, consideră comentatorul militar al publicației Komsomolskaia pravda, Viktor Baraneț.

Pentagonul crede că, în domeniul dezvoltării sistemelor de război electronic, Rusia a reușit să o ia înaintea Statelor Unite cu aproximativ 10 ani. Baraneț este însă de părere că, în realitate, Rusia a pășit și mai departe în această direcție, scrie Ekonomika segodnia.

Analistul a afirmat că, din cauza mijloacelor REB rusești, care protejează bazele Rusiei în Siria, avioanele americane ”înnebunesc”, pur și simplu, scrie vestidinrusia.ro.

«Sistemele noastre REB le fac viața amară americanilor în aceeași Sirie. Un comandant american a declarat într-un discurs: ”Este imposibil să lucrezi; rușii ăștia au creat ceva, încât avioanele noastre înnebunesc și nu mai gândesc”, a spus Baraneț.

În același timp, apropiindu-se de țintă se pierd chiar și rachetele americane Tomahawk. Din cele 56 de unități lansate, au atins ținta doar o treime, a adăugat el.

Potrivit experților militari, sistemele de război electronic rusești sunt cele mai eficiente din lume. Acest lucru a fost confirmat, și nu o dată, în practică, în cele mai diferite locuri de pe planetă.

Capacitățile de invidiat ale mijloacelor REB rusești sunt confirmate inclusiv de rapoartele oficiale americane. Spre exemplu, de un raport privind potențialul de apărare al țării elaborat de Curtea de Conturi a SUA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img