joi, 28 martie, 2024

Sistemul de invatamant este zguduit de inca un scandal de amploare! Un elev a fost snopit cu pumnii si picioarele de trei femei pe holul unei scoli din Constanta!

Distribuie:

Publicat:

Scene socante s-au petrecut pe holul unei scoli din Constanta! Un baiat de 13 ani a fost batut cu bestialitate de trei femei, mame ale colegilor sai. Unul dintre minori a filmat bataia halucinanta, iar in imagini se observa cum femeile il lovesc pe elev cu pumnii si picioarele. La episodul marcant a fost de fata si sora copilului batut, care si-a alarmat imediat mama in legatura cu cele intamplate. Se pare ca totul a inceput in urma unui conflict pornit intre copiii agresoarelor si minorul snopit.

Bataia halucinanta s-a petrecut ieri dupa-amiaza, in timpul unei pauze, potrivit observator.tv. Mai mult elevi care au fost martori la scenele socante au filmat incidentul, iar sora elevului batut a pus imediat mana pe telefon ca sa-si sune mama.

Femeia elevului de 14 ani, batut de trei mame ale colegilor lui, a ajuns intr-un suflet la scoala. Ea lanseaza acuzatii dure la adresa directorului scolii care ar fi vrut sa musamalizeze cazul, titreaza sursa citata mai sus. Toate astea pentru ca directorul institutiei de invatamant ar fi refuzat sa-i dea imaginile de pe camerele de supraveghere pe motiv ca sistemul nu functiona si nimeni nu a sunat la 112 pana cand femeia nu a ajuns la scoala. Mama elevului snopit cu pumii si picioarele de trei femei pe holurile scolii vrea acum sa se faca dreptate. Astazi, ea va merge sa depuna plangere la Politie si la Inspectoratul Scolar. Elevul de 14 ani a fost dus cu ambulanta la spital pentru ingrijiri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img