joi, 28 martie, 2024

Sistemul de la Permise Auto a cazut. Nu functioneaza nimic astazi

Distribuie:

Publicat:

Astazi, nu se pot sustine probe pentru obtinerea permisului auto si nici nu se pot face programari. Nu se preschimba permisele vechi si nici nu se emit numere provizorii.

“Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor aduce la cunostinta faptul ca din cauza unor probleme de ordin tehnic, astazi, 8 august 2016, nu se poate sustine proba teoretica in vederea obtinerii permisului de conducere, nu se  pot face programari la proba practica, nu se pot solutiona cererile de preschimbare a permisului de conducere si nu se pot emite autorizatii de circulatie provizorie”, se arata intr-un comunicat al institutiei.

“In acest moment se pot depune doar dosarele in vederea inmatricularilor de autovehicule si se efectueaza operatiuni de radiere. Personalul de interventie a fost  alertat de la aparitia primelor probleme tehnice,  lucrand la remedierea situatiei inca din cursul noptii Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si vom reveni dupa remedierea situatiei” se mai arata in comunicat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img