vineri, 29 martie, 2024

Situatie SCANDALOASA in Romania! Orasul in care POLITISTII sunt OBLIGATI sa cunoasca LIMBA MAGHIARA! Este LEGAL asa ceva?!

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul Dan Tanasa a publicat recent pe blogul sau o dezvaluire-bomba despre o procedura adoptata la Sfantu Gheorghe: “limba maghiara este obligatorie pentru absolut toate posturile scoase la concurs de Politia Locala Sfantu Gheorghe, aflata in subordinea Primariei Sfantu Gheorghe, condusa de primarul UDMR Antal Arpad”.

Astfel, pe blogul dantanasa.ro este publicat un document exploziv care contine informatii despre felul in care “Politia Locala Sfantu Gheorghe organizeaza in perioada 18-22 septembrie a.c. concurs pentru ocuparea a 4 posturi publice de executie de politist local”.

“Pentru toate cele 4 posturi este necesara cunoasterea limbii maghiare, fara de care cei interesati nici macar nu se pot inscrie la concurs.

Sub directa indrumare a primarului UDMR din Sfantu Gheorghe, ultrasovinul si ultranationalistul Antal Árpád, limba maghiara este obligatorie pentru absolut toate posturile din cadrul Politiei Locale Sfantu Gheorghe.

Astfel, spre exemplu, Politia Locala Sfantu Gheorghe a organizat in luna decembrie 2016 concurs pentru ocuparea a 5 posturi de politist local, limba maghiara fiind si de aceasta data obligatorie pentru toate cele 5 posturi scoase la concurs (detalii aici). La fel, in luna august 2016, Politia Locala Sfantu Gheorghe a organizat un concurs pentru ocuparea a 8 posturi de politist local, toate posturile fiind conditionate de cunoasterea limbii maghiare (detalii aici)”, a scris Dan Tanasa pe dantanasa.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img