vineri, 19 aprilie, 2024

Sizeer – brand internațional dedicat pasionaților de sport, în Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Iulius Mall Iași continuă să își completeze portofoliul de magazine cu cele mai dorite branduri de către clienți.

De curând, la etajul 1 al Iulius Mall s-a deschis Sizeer, un brand în premieră la Iași. Este o locație de tip multibrand, axată pe articole streetwear, de la cele mai cunoscute mărci sportive. Fanii sneakerșilor și ai outfiturilor urbane găsesc aici o selecție de articole perfecte pentru o ținută lejeră, dar cu un design inovator.

Articolele vestimentare sunt creații originale ale unor mărci recunoscute pentru calitatea și confortul pe care îl oferă colecțiile lor. În oferta Sizeer se regăsesc peste 30 de branduri internaționale de profil, precum: Adidas, Nike, Puma, Reebok, New Balance, Vans, Asics, Lacoste, Timberland și multe altele.

Cauți echipamentul perfect pentru sală, outfit-ul confortabil pentru timpul liber, pantofii care să te însoțească în lungile escapade de relaxare sau acele piese vestimentare care să se potrivească stilului tău sport, dar să fie și în tendințe? Sizeer este locul în care găsești articole despre a căror calitate și design modern vorbește brandul recunoscut la nivel mondial.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img