miercuri, 24 aprilie, 2024

Smiley se confrunta cu probleme de sanatate! Artistul a vorbit pentru prima data: “Nu sunt in cea mai buna forma”

Distribuie:

Publicat:

Smiley a venit impreuna cu Bogdan Ioan, castigatorul de la Vocea Romaniei 2018, la ProFm. Artistul a marturisit ca abia asteapta vacanta din luna ianuarie, sa se relaxeze, deoarece a muncit intens tot anul. Printre altele a recunoscut ca nu merge la schi, deoarece se confrunta cu probleme la genunchi si nu se simte in cea mai buna forma.

“O vacanta imi doresc. O sa plec acum, in ianuarie, iar. Nu merg la schi, am niste probleme cu genunchii si nu sunt in cea mai buna forma de schiat. De Craciun o sa ne strangem mai multe familii si o sa petrecem ca in “Singur acasa 2“. Sunt foarte zgarcit cu mine si foarte darnic cu altii. Bine, nu cumparam masini de Craciun”, a marturisit Smiley la ProFm.

”Bogdan, iti multumesc ca mi-ai oferit niste momente unice“

Totodata, Smiley a fost de parere ca prestatia lui Bogdan Ioan a fost una ”fara precedent”: Dar ceea ce a facut el pentru Vocea Romaniei, nu Vocea Romaniei pentru el, este fara precedent. Bogdan nu numai ca a pus Vocea Romaniei pe harta vocilor din toata lumea, dar a readus unul dintre cei mai mari artisti din toate timpurile in atentia oamenilor si a copiilor. Dupa ce Bogdan a aparut la Vocea Romaniei, foarte multi copii au cautat pe Google sa vada cine este Michael Jackson si ce a facut el. Multi l-au descoperit si probabil ca Michael Jackson va continua sa inspire generatii intregi de artisti. Si pe mine m-a inspirat si ma inspira in continuare. Bogdan, iti multumesc ca mi-ai oferit niste momente unice“.
Bogdan Ioan, castigatorul Vocea Romanei

Iar castigatorul Vocea Romaniei a spus, la randul sau, foarte emotionat fiind:

„Acesta este timbrul meu vocal. Nu incerc sa imit sau sa ma folosesc de vocea lui Michael Jackson. In aceasta emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de confort, tocmai pentru a le arata oamenilor ca nu cant doar Michael Jackson, ci ca pot aborda si alte stiluri muzicale. Am vazut si anumite critici si este normal sa fie pareri impartite, dar nu e normal sa jignesti pe cineva. Sunt un om simplu care s-a inscris la un concurs si nu am avut vreo intentie sa fac rau cuiva. Cand am citit anumite comentarii rautacioase, am avut un mic moment de dezamagire, dar incerc sa citesc doar mesajele pozitive pe care le primesc pe paginile mele de socializare“, ne-a declarat Bogdan Ioan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img