vineri, 26 aprilie, 2024

Smiley se imbogateste de Revelion! Isi ia un apartament in doar 45 de minute de concert! Cati bani primeste pentru un concert

Distribuie:

Publicat:

Smiley este unul dintre artistii care si-au programat concerte in noaptea de Revelion, iar cantaretul va performa chiar in doua orase, situate la cateva sute de kilometri distanta. Acesta va canta in Piata Constitutiei, dar si la Craiova, iar onorariul primit de artist este unul substantial. Pentru doar 45 de minute, atat cat va dura recitalul sau de anul nou, Smiley va primi o suma fabuloasa de bani, iar asta pentru ca a ales sa cante in doua orase diferite, in noaptea dintre ani, scrie stiripesurse.

In toata tara vor fi organizate mari concerte de Anul Nou, in orase precum Iasi, Constanta, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov si Bucuresti. In Capitala vor avea loc doua concerte de Revelion, iar cel mai mare este cel care va fi organizat in Piata Constitutiei, acolo unde va urca Smiley pe scena, precum si in Parcul IOR, din Sectorul 3, acolo unde sunt asteptati mai multi artisti de renume.

Cati bani ia Smiley pentru 45 de minute de Revelion

Pentru cel de-al doilea concert al sau, cel din Craiova, Smiley va fi platit regeste! Conform stiripesurse.ro, 30.000 de euro va primi artistul pentru doar 45 de minute de cantat in noaptea dintre ani. Si nu este singurul care va primi o multime de bani. Tot la Craiova va canta si Adrian Sana, fostul membru al trupei Akcent, iar acesta va incasa 30.000 de lei.

La Bucuresti, acolo unde se va deplasa Smiley, vor canta mai multi artisti de la noi, precum Delia, Carlas Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nuca, Mark Stam, Alex Calancea si Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Tarziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, alaturi de cunoscutul DJ strain ATB.

„Ca in fiecare an, concertul va fi un eveniment de exceptie, in care una dintre cladirile emblematice ale Bucurestiului – Palatul Parlamentului – va face parte din scenografia spectacolului. Cu acest prilej, pe scena instalata in Piata Constitutiei vor urca personalitati din muzica romaneasca indragite de toate varstele, iar stilurile muzicale diverse si scenografia spectaculoasa vor antrena publicul pe parcursul intregii seri”, se arata intr-un comunicat emis de Primaria Municipiului Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img