vineri, 29 martie, 2024

Smiley si povestea sa de iubire cu o colega de la Pro TV. Iata unde se intalnesc!

Distribuie:

Publicat:

Smiley este un artist la care ravnesc foarte multe femei, in pofida faptului ca el are, acum, o relatie ”fierbinte” cu Gina Pistol. Totusi, Smiley prefera sa fie foarte discret in ceea ce priveste viata sa sentimentala, astfel ca este foarte greu sa ”il prinzi” in ”flagrant delict” amoros.  Asa se intampla si cu mai multi ani in urma, atunci cand Smiley era indragostit pana peste urechi de… o colega de liceu, Olivia. Dragostea lor s-a consumat rapid, iar dupa terminarea liceului – este vorba despre ”Zinca Golescu” -, cei doi au pornit in viata pe drumuri separate.

Olivia – desemnata Miss Boboc in liceu -, a  aparut si in videoclipul piesei „Oare stii’, din anul 2002, pe cand Smiley era la inceputuri in domeniul muzicii si activa cu trupa Simplu.

Dar ”munte cu munte se intalneste”, asa ca viata i-a adus din nou aproape dupa foarte multi ani. Olivia este stilista Irinei Rimes, iar ea si Smiley se intalnesc foarte des pe platourile de la ”Vocea Romaniei!”

S-a vorbit despre despartire

In ultima perioada, au existat zvonuri ca Gina Pistol si Smiley s-au despartit. In acest moment, blondina se afla in India, acolo unde filmeaza pentru „Asia Express”. Artistul a marturisit recent ca nu se va insura niciodata, desi prezentatoarea de la Antena 1 a spus in nenumarate randuri ca acesta este visul ei de-o viata. Astfel, fanii au inceput sa se intrebe daca nu cumva relatia lor a luat sfarsit.

Smiley le-a dat de gandit fanilor dupa ce a postat o fotografie insotita de mesajul „Libertatea este un mod de a gandi”. Pe pagina sa de Facebook, admiratorii i-au transmis zeci de comentarii.

„Esti liber cand ai macar strictul necesar ca sa traiesti.”, „Pai cum altfel ? Asa am crezut . Mult succes iti doresc !”, „Integritatea!”, „Smiley, esti cel mai tare”, au comentat fanii artistului.

Acest mesaj vine dupa ce cantaretul a declarat in presa ca nu intentioneaza sa se casatoreasca vreodata. „Doamnele si domnilor, Smiley nu este insurat si nici nu a fost vreodata. Si nici nu planuieste, deocamdata mai stam”, a marturisit cu nonsalanta Smiley, in timpul unei emisiuni tv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img