vineri, 19 aprilie, 2024

Soc in showbiz! Dupa 27 de ani de casatorie, Marieta si Aurel Tamas divorteaza!

Distribuie:

Publicat:

Inca un divort soc in showbizul romanesc. Dupa 27 de ani de mariaj, Aurel Tamas si sotia sa lui, Marieta, s-au despartit. De-a lungul timpului, au aparut mai multe stiri conform carora cei doi nu se aflau in cele mai bune relatii.  Cei doi au impreuna un baiat, Antoniu Aurel Tamas, care a implinit 17 ani si a carui mare pasiune este tenisul. Aurel Tamas si Marieta s-au casatorit in 1991. Motivele pentru care cei doi au ales sa divorteze nu se cunosc pana in aceste momente. 

"Important e sa-ti traiesti viata, sa te bucuri de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima, sa ai prieteni. Ma bucur ca am ajuns la 50 de ani, sper sa apuc 100 si sa fiu sanatos si cu prieteni laga mine", spunea indragitul interpret de muzica populara.

CITESTE SI: Topul cantaretilor de muzica populara. Cine sunt artistii la care ploua cu bani

Ploua cu bani pentru artistii de muzica populara. Desi in perioada sarbatorilor nu ajung la castiguri precum ale Andrei sau ale Deliei, vedetele muzicii de petrecere compenseaza in timpul anului. 

Potrivit libertatea.ro, in capul clasamentului artistilor de muzica populara campioni la incasari se afla Constantin Enceanu, Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican, Steliana Sima, Emilia Ghinescu ce au o medie saptamanala de 3 evenimente ce, la un calcul simplu, pun la sfarsit de an peste 120.000 euro. Acestia nu sufera nici in perioadele de post caci, sarbatori locale, festivaluri populare, de sezon si aniversari, toate cu cantec, se organizeaza din plin oriunde in tara noastra. Nici Ionut Dolanescu n-o duce rau, avand in vedere ca jumatate de an locuieste in Statele Unite. Cat se afla in Romania, alaturi de mama- Maria Ciobanu- si de sotia sa, strange ca o furnicuta cam cat fac ceilalti in tot anul. Cu cheltuieli mai mari, avand in vedere ca nu-s asa mobili din cauza trupelor de acompaniament,  in top se gasesc Aurel Tamas, Dumitru Furdui si violonistul basarabean Nicolae Botgros, primul milionar in euro din muzica populara.

In zona muzicii de petrecere campioni sunt Nicu Paleru (care a facut avere cu melodia ”Beau vinu’ cu borcanu’), Ghita Munteanu, Puiu Codreanu, Tinu Veresezan, cel ce a lansat succesul ”Mandra floare trandafir”, acestia avand si un extra castig din atentii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img