vineri, 29 martie, 2024

SOC total la 10 ani de la moartea Madalinei Manole. Declaratia care rastoarna tot ce se stia pana acum: „Nu s-a sinucis. Am dovezi”.

Distribuie:

Publicat:

Dezvăluiri șocante la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Familia regretatei cântărețe cere redeschiderea dosarului morții acesteia. Fratele artistei, Marian Manole, susține că are noi dovezi care arată că sora lui nu și-a pus capăt zilelor. Cu toate că familia Mădălinei își dorește redeschiderea cazului, fratele susține că nu dispun de banii necesari pentru a duce acest lucru la capăt.

ȘOC total la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Declarația care răstoarnă tot ce se știa până acum: „Nu s-a sinucis. Am dovezi”.

“În tot acest timp am umblat peste tot, încercând să aflăm adevărul. Nu ne putem împăca deloc cu ideea că ea s-a omorât așa. Am găsit probe noi în acest dosar, probe care vor schimba cu totul situația.

Însă, pentru a deschide acest proces avem nevoie de bani pentru taxa de timbru, avocat și alte cheltuieli de judecată. De aceea, am apelat la ajutorul fanilor Mădălinei, care știu că sunt mulți. Dacă fiecare donează 10 lei, ne va fi de un real ajutor”, a declarat Marian Manole.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img