vineri, 19 aprilie, 2024

SOCANT! A murit incercand sa SALVEZE niste copii! O tara intreaga este INDURERATA

Distribuie:

Publicat:

Filosoafa si pishanalista franceza Anne Dufourmantelle, in varsta de 53 de ani, s-a inecat incercand sa salveze niste copii pe plaja din Pampelonne, Saint Tropez, in apropierea localitatii Ramatuelle (sud-estul Frantei), au informat duminica surse din anturajul sau, citate de AFP, scrie agerpres.ro.

“O mare filosoafa, psihanalista, ne-a ajutat sa traim si sa gandim in lumea de azi”, a reactionat titulara culturii, Françoise Nyssen, pe Twitter.

Anne Dufourmantelle a publicat numeroase eseuri, precum ‘Eloge du risque’ (2011), ‘Intelligence du ręve’ (2012), ‘Puissance de la douceur’ (2013) sau ‘Défense du secret’ (2015). 

In 2015, ea a publicat si o carte, ‘L’envers du feu’, un thriller incitant care urmareste pasii unui tanar american obsedat de o necunoscuta. Prima sa lucrare, ‘De l’hospitalité’ (1997), a fost consemnata de Jacques Derrida.

Jandarmeria din Saint-Tropez a confirmat vineri moartea prin inec a unei femei de 53 de ani, fara sa ofere detalii privind identitatea acesteia. 

Anne Dufourmantelle a sarit in ajutorul unor copii care faceau baie in mare, in conditii de vant si valuri mari, cand era arborat steagul portocaliu si apoi rosu (scaldatul interzis).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img