vineri, 29 martie, 2024

SOCANT! Drama de proportii intr-o familie din Iasi! Un copil de 3 ani a murit inecat intr-o fosa septica, la scoala! Chiar tatal baietelului a sapat groapa – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Clipe de cosmar pentru o familie din Iasi, dupa ce un baietel in varsta de trei ani a murit inecat intr-o fosa septica • Tragedia s-a petrecut in comuna ieseana Braesti, in satul Buda • Micutul se pare ca mergea de doar doua saptamani la gradinita, nefiind inscris cu forme legale • Ieri, din motive inca necunoscute, a fost scapat din ochi de cei care ar fi trebuit sa-l supravegheze si a cazut in bazinul adanc de cativa metri • Ca de fiecare data, vina este pasata de la unul la altul, insa ceea ce s-a intamplat ieri la Iasi nu trebuie sa ramana nepedepsit • Copilul nu a mai avut nicio sansa odata ce a ajuns in apa rece si adanca de cativa metri

Durere fara margini intr-o familie din Iasi. Un copil de trei ani a murit, ieri, inecat intr-o fosa septica din curtea unei scoli din comuna ieseana Braesti. Danut Silica avea trei ani si mergea la gradinita de doar doua saptamani, fara documentele necesare.

Parintii l-au dus la gradinita pentru a se obisnui cu restul copiilor. Mergea alaturi fratele sau in varsta de cinci ani, insa ieri a fost pentru ultima data cand a intrat in gradinita.

Povestea incepe ieri, in jurul pranzului. Atunci, personalul Scolii din satul Buda s-a alertat pentru ca micutul disparuse. Mama baietelului a fost anuntata, iar mai multe persoane, printre care si "omul de serviciu" al scolii, au inceput cautarile. Cel din urma avea sa faca descoperirea socanta.

Fosa septica, adanca de cativa metri, era acoperita cu un capat de tabla ruginit. Copilul nu a observat probabil capacul si a calcat exact pe el. A cazut in apa rece si a stat acolo mai mult de o ora. "Omul de serviciu", asa cum este numit barbatul care are grija (sau mai bine spus ar trebui sa aiba grija de scoala) l-a vazut pe copil inauntru. A sunat la 112 si a cerut ajutorul. La fata locului au ajuns pompierii, politistii si medicii. Micutul a fost scos, iar echipajul medical a incercat sa-l resusciteze cateva zeci de minute. Fara rezultat insa. A fost declarat decesul.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img