joi, 28 martie, 2024

Socant! Filmul unei duble TRAGEDII din lumea buna a Iasului! Au murit exact ca intr-o CAMERA de GAZARE! Detaliile sunt CUMPLITE! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Tragedie la Iasi. Un profesor cunoscut si un amic de-al sau au fost gasiti morti intr-o anexa • Nimeni nu poate intelege cum s-a putut produce o asemenea nenorocire, insa totul are o explicatie logica • Tragedia putea fi mult mai mare, avand in vedere ca inca trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale • Politistii din Iasi au deschis un dosar penal in acest caz si fac cercetari pentru a stabili intreaga situatie de fapt

Moarte invaluita in mister a avut loc la Iasi dupa ce doi barbati si-au gasit sfarsitul intr-o anexa. Tragedia s-a petrecut joi seara, intr-o bucatarie de vara situata chiar langa Clubul Copiilor din Pascani.

Vasile Sofron, profesor la Colegiul Tehnic de Cai Ferate "Unirea" din Pascani si amicul sau Pap Viorel si-au gasit sfarsitul cel mai probabil intoxicati cu monoxid de carbon.

Din cate se pare, cei doi s-au intalnit joi, pe seara, undeva in jurul ore 19:00. Au intrat intr-o anexa de pe proprietatea lui Pap Viorel probabil pentru a discuta.

Timpul a trecut, iar undeva in jurul orei 22:45, Ana, sotia lui Pap, l-a sunat. Acesta nu a raspuns apelurilor telefonice, iar femeia a mers sa vada ce s-a intamplat. Cand a intrat in anexa in care se aflau cei doi barbati, i-a gasit pe jos, fara urme de viata. A inceput sa strige dupa ajutor, fiind auzita de Irina Sofron, sotia profesorului. Cele doua femei au intrat in anexa, incercand sa-si salveze partenerii de viata, insa nu au mai putut face nimic pentru ei.

 

Un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte tragedia, iar la fata locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor si politistii. Cele doua femei s-au intoxicat usor in timp ce incercau sa le acorde primul ajutor barbatilor. Intreaga tragedie s-ar fi petrecut din cauza unei butelii si a unei instalatii de incalzire improvizate.

"Doi barbati, in varsta de 61, respectiv 44 de ani, au fost gasiti decedati intr-un garaj situat in municipiul Pascani. La aceeasi locatie au mai fost gasite trei victime, toate femei, doua intoxicate cu monoxid de carbon, iar una cu atac de panica. Au fost transportate la Spitalul Municipal Pascani", au precizat medicii ieseni. Ce-a de-a treia femeie, care a avut nevoie de ingrijiri medicale, era soacra unuia dintre barbatii decedati.

 

Doliu in doua familii din Pascani

Nimeni nu-si explica de ce s-a produs aceasta tragedie. Vecinii celor doi barbati care au murit intoxicati, cel mai probabil cu monoxid, spun ca au avut un soc cand au aflat.

"Nu ne-a venit sa credem… Doamne fereste! Inca suntem socati. M-am intalnit cu cateva ore inainte cu domul profesor, ne-am salutat… Totul era in ordine… Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Din cate am auzit, ar fi avut un fel de soba in bucataria de vara si ar fi iesit gaz. Cred ca de asta au murit, alta explicatie nu este", a precizat Gheorghe Chihaia, vecinul celor doi barbati.

 

Politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari in acest caz. "Politistii au intocmit un dosar penal pentru moarte suspecta. Cercetarile in acest caz continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a declarat Adina Lupu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

La Colegiul Tehnic de Cai Ferate "Unirea" din Pascani atat profesorii, cat si elevii au aprins lumanari pentru profesorul Vasile Sofron. Putini sunt cei care s-au impacat cu ideea ca fostul director al Colegiului nu mai este in viata. In mediul online, mesajele de condoleante au curs si toti cei care l-au cunoscut pe profesor nu au decat cuvinte de lauda. Trupurile neinsufletite ale celor doi barbati au fost transportate la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie. Ulterior, medicii legisti vor stabili cu exactitate cauzele deceselor, insa lucrurile par sa fie destul de clare. Dumnezeu sa ii ierte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img