vineri, 29 martie, 2024

SOCANT! O femeie a fost calcata de un TIR si tarata cateva sute de metri! Soferul a fugit de la fata locului si a dat un raspuns HALUCINANT! FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Accident ingrozitor petrecut la Iasi • O femeie a fost sfartecata de un TIR si tarata aproape un kilometru • Scenele de groaza au fost surprinse in orasul Podu Iloaiei, iar imaginile sunt atat de ingrozitoare, incat nici nu pot fi difuzate • Dupa ce a acrosat-o si a tarat-o sute de metri, soferul TIR-ului nu a oprit, spunand ca nu a observat nimic

Imagini greu de descris in cuvinte! O femeie in varsta de 46 de ani a avut un sfarsit ingrozitor. In timp ce a traversat strada prin loc permis a fost acrosata de un TIR, strivita si tarata aproximativ 600 de metri. Ieri, cateva zeci de minute circulatia in zona a fost blocata si putini intelesesera ce s-a intamplat. Imaginile erau desprinse parca dintr-un film de groaza. Pete de sange erau peste tot, la fel si bucati de tesut. 

Soferul TIR-ului, un barbat in varsta de 27 de ani, nici macar nu a oprit dupa ce a provocat accidentul. Mai multe echipaje de politie au plecat in urmarirea lui, fiind depistat undeva pe raza localitatii Sarca, la o distanta de cativa kilometri buni de locul impactului. 

Oprit de oamenii legii, soferul a fost surprins si a spus ca nu si-a dat seama ca a lovit un pieton. Acesta a fost condus de politisti la locul tragediei si a fost testat cu aparatul alcool test. Rezultatul a fost negativ, insa pe numele soferului s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Risca sa ajunga dupa gratii

Soferul TIR-ului ar putea ajunge dupa gratii pentru fapta sa. “Soferul unui TIR a surprins si accidentat o femeie care traversa regulamentar strada, iar mai apoi a parasit locul accidentului. In cauza, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului, iar cercetarile continua pentru clarificarea intregii situatii”, a declarat Adina Lupu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi. 

Femeia in varsta de 46 de ani se numea Elena Arvinte si era din comuna ieseana Romanesti. Trupul neinsufletit a fost ridicat si transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie. Ulterior se va stabilia cauza mortii cu toate ca totul este clar. Femeia a murit zdrobita de rotile mastodontului, iar bucati din trupul ei au fost imprastiate peste tot. 

Soferul neatent va ajunge in scurt timp in fata instantei, iar pentru faptele sale rica sa ajunga dupa gratii. Martorii de la fata locului nici nu au inteles ce s-a intamplat. Distanta de la locul impactului pana la locul in care a fost gasit trupul este uriasa. 

Reporterii BUNA ZIUA IASI au obtinut cateva fotografii de la fata locului, insa acestea sunt ingrozitoare si nu pot fi difuzate. Ancheta in acest caz continua, iar intre timp familia femeii se pregateste de inmormantare. Dumnezeu sa o ierte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img