vineri, 29 martie, 2024

SOCANT! Pensionar injunghiat de un PREOT in plina strada! Omul lui Dumnezeu urmarea de fapt o femeie

Distribuie:

Publicat:

Un preot din judetul Salaj a fost retinut de politisti, dupa ce a injunghiat un barbat de 72 de ani in zona gatului si mainii stangi! Victima se afla acum in afara oricarui pericol.

Preotul ortodox Nicolae Sirca, fost paroh la Parohia Aleus, judetul Salaj, a fost retinut 24 de ore pentru tentativa de omor, informeaza ztv.ro.

Preotul este acuzat ca l-a injunghiat in plina strada pe un barbat de 72 de ani, provocandu-i mai multe plagi in zona gatului si a mainii stangi. Sirca ar fi urmarit initial o necunoscuta, dar i-a pierdut urma dupa ce femeia a realizat ca este in pericol. Apoi, fara vreun motiv, preotul a scos un cutit si s-a napustit asupra unui barbat.

Victima a fost transportata la Spitalul din Simleu, iar viata nu ii este pusa in pericol.

Fostul preot le-a spus anchetatorilor ca este nevinovat. 

Cunoscutii sustin ca acesta era pus mereu pe cearta si chiar ar fi avut unele probleme psihice pentru care urma un tratament medicamentos.

Sirca a fost paroh pana acum circa trei ani, cand si-a inaintat demisia din motive medicale. De atunci, el nu a mai oficiat slujbe, dar a ramas cu statutul de preot. Pe langa ancheta penala, el este vizata acum si de o ancheta bisericeasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img