vineri, 19 aprilie, 2024

SOCANT! Povestea care va ingrozi Iasul! Cand era adolescenta a fost violata de propriul bunic si a nascut o fetita. Dupa cativa ani, drama avea sa se repete – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

O poveste tulburatoare la numai cativa kilometri de Iasi. In comuna Comarna, sat Curagau, traieste Dorina B., o femeie in varsta de 28 de ani, impreuna cu cei trei copii care i-au ramas in grija de cand sotul ei a plecat in strainatate pentru a strange bani sa cumpere o casa. Profitand de faptul ca este o femeie singura si lipsita de aparare, verisorul sotului ei, Ciprian Agapi, ar fi intrat cu forta in curtea femeii si ar fi obligat-o sa intretina relatii sexuale chiar sub ochii copiilor ei.

Vecinii spun ca barbatul infricoseaza pe toata lumea si a fost internat chiar si la Institutul de Psihiatrie "Socola", Iasi, fapt confirmat si de parintii acestuia.

Dorina a depus plangere la Politia comunei Comarna, iar anchetatorii au intocmit un dosar penal pentru violare de domiciliu si tentativa de viol. Femeia este ingrozita de gandul ca barbatul, aflat inca in libertate, ar putea reveni pentru a-si duce la bun sfarsit planul diabolic.

Viol chiar sub ochii copiilor

In data de 11 mai 2019, agresorul care a infricosat un sat intreg, Ciprian Agapi, a intrat in curtea Dorinei B. si ar fi obligat-o sa intretina relatii sexuale cu el. Atunci, femeia a strigat dupa ajutor, iar inculpatul, dupa ce a realizat pericolul de a fi vazut, a fugit de la locul faptei, pretinzand ca nimic nu s-ar fi intamplat. Disperata, femeia a sunat la Politie si a anuntat organele competente de ceea ce i s-a intamplat. De atunci, Dorina, infricosata de gandul ca si-ar putea intalni chiar pe strada calaul, nu mai poate iesi din casa si adoarme in fiecare seara cu stresul ca ar putea intra peste ea in casa si peste cei trei minori care i-au ramas in grija.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img