joi, 28 martie, 2024

SOCANT! Si-a omorat concubina si a incercat sa musamalizeze totul! Pe trupul femeii au fost gasite mai multe semne de violenta!

Distribuie:

Publicat:

• O femeie din Iasi a fost gasita moarta in locuinta sa • Pe trupul sau au existat mai multe semne de violenta • Concubinul femeii a spus ca ranile de pe trupul neinsufletit ar fi aparut dupa ce ar fi cazut • Initial a negat ca ar fi lovit-o, insa a recunoscut totul in fata anchetatorilor • Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru omor • Daca va fi gasit vinovat, isi va petrece urmatorii ani din viata in spatele gratiilor

Inca o poveste de dragoste s-a terminat cum nu se poate mai rau la Iasi. O femeie in varsta de 72 de ani a fost gasita moarta in casa in care locuia impreuna cu al sau concubin.

Pe data de 9 februarie, un apel la numarul unic de urgenta 112 avea sa anunte ca o femeie a decedat in locuinta sa.

Un echipaj medical a ajuns la fata locului pentru a constata decesul, iar ulterior politistii au deschis o ancheta. Pe trupul femeii au fost gasite mai multe semne de violenta.

"Pe trupul femeii au fost gasite mai multe semne de violenta, in special la cap, piept si membre", a precizat o sursa din cadrul anchetei. Concubinul femeii, Gabriel Ciobanu, le-a spus anchetatorilor ca femeia consuma alcool si cadea uneori din aceasta cauza. Initial nu a vrut sa spuna ca, de fapt, el a batut-o, cu o zi inainte ca aceasta sa-si piarda viata.

"Barbatul a negat initial ca a lovit-o pe femeie, insa ulterior a recunoscut ca, in urma cu o zi de la data decesului, pe fondul unui conflict spontan, a lovit-o cu pumnii si picioarele", a mai completat aceeasi sursa.

A fost arestat pentru 30 de zile

Pe data de 15 aprilie, Gabriel Ciobanu a fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat in fata judecatorilor. Acestia au decis sa-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

"În baza art. 226 Cod procedura penala admite propunerea formulata de Ministerul Public, Parchetul de pe lânga Tribunalul Iasi si, în consecinta: În baza art. 202 alin. 1, 3 si alin. 4 lit. e coroborat cu art. 223 alin. 2 Cod proc. pen. dispune arestarea preventiva a inculpatului Ciobanu Gabriel, cercetat sub aspectul savârsirii infractiunii de omor, fapta prev. de art. 188 alin.1 Cod penal rap. la art. 199 alin.1 Cod penal, pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 15 aprilie 2019 si pâna la data de 14 mai 2019, inclusiv", se arata in decizia judecatorilor.

Trupul neinsufletit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie. Odata ce au fost observate semnele de violenta pe trupul ei, anchetatorii au decis sa ia in calcul toate ipotezele. In urma necropsiei a reiesit faptul ca batrana a avut parte de o moarte violenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img