vineri, 19 aprilie, 2024

Socant! Un jandarm s-a impuscat in gura chiar in sediul institutiei! L-au gasit intr-o balta de sange

Distribuie:

Publicat:

Un jandarm s-a impuscat in cap in sediul Jandarmeriei Teleorman. Se numea Catalin Predescu si avea 41 de ani! Subofiterul a fost gasit fara suflare, de un coleg. Zacea pe podea, in sediul Jandarmeriei Teleorman, intr-o balta de sange! Se impuscase in gura.

Catalin urma sa intre de serviciu, noaptea trecuta, in zona rurala, incepand cu ora 12.00!  Se pare ca a  venit la serviciu cu gandul de a-si lua viata. Inainte de a gestul extrem, subofiterul a renuntat la contul de facebook, semn ca gandul de a incheia socotelile cu viata, in felul in care a ales sa o faca, pusese deja stapanire pe el.

Jandarmul era din Turnu Magurele, era casatorit si avea un copil. La ultima testare psihologica, in 2017, obinuse calificativul foarte bine.

CITESTE SI: O mama a fost ucisa in bataie de un adolescent drogat. Teribila crima a fost surprinsa de camerele de supraveghere

O mama din comuna Solont, judetul Bacau, a fost ucisa in bataie de un adolescent in varsta de 16 ani, aflat sub influenta drogurilor, pe o strada din comuna.

Teribila crima a fost surprinsa de camerele de supraveghere instalate in comuna.

Totul a inceput dimineata, atunci cand femeia, Elena Mares, in varsta de 50 de ani, a plecat de acasa la magazinul din comuna, dar si la posta.

In timp ce se intorcea spre casa, femeia a fost acostata de Adrian Cercel, un adolescent de 16 ani despre care martorii au spus ca se afla sub influenta drogurilor si a alcoolului.

Cercel se afla pe o banca impreuna cu un prieten, un tanar de 19 ani.

Din senin, adolescentul a atacat-o pe femeie, mama a doi copii, si a inceput sa o loveasca cu pumnii si cu picioarele.

Dupa ce femeia s-a prabusit pe strada, Cercel a tras-o intr-o curte, acolo unde a continuat sa o loveasca cu picioarele in cap.

Prietenul agresorului a incercat sa intervina, insa a fost la randul sau lovit cu pumnii si cu picioarele.

Totul s-a incheiat tot pe strada, acolo unde Cercel a luat o piatra si a lovit-o pe femeie in cap.

Lovitura i-a fost fatala femeii in varsta de 50 de ani.

Martorii au sunat la numarul unic de urgenta, iar la fata locului au ajuns politistii, dar si un echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata victimei. Intre timp, autorul crimei de la Bacau a fost retinut de Politie pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor calificat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img