vineri, 29 martie, 2024

Sofer de autobuz, batut la volan de sotie dupa ce a aflat ca o insala: “Ai 12 copii cu mine!” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Moment tragicomic dupa ce o femeie si-a prins sotul in timp ce o insela si nu oricum, ci lejer, in vazul lumii. Omul, sofer de autobuz, isi conducea amanta, aflata in partea din dreapta, spre destinatia dorita, alaturi de alti pasageri.

Curpinsa de furie, sotia sa a sarit pe scaunul barbatului si a inceput sa il plesneasca peste cap si sa il traga de gulerul camasii. Intreaga scena a fost filmata de martori. 

Pasagerii, inclusiv presupusa amanta au privit socati intreaga scena in care sotia barbatului il lovea si il tragea de haine, cerandu-i explicatii pentru cele intamplate.

„Cum poti sa-mi ruinezi familia doar din cauza unei femei? Ai 12 copii cu mine!” se aude tipand cu disperare aceasta.

Mai apoi, femeia a incercat sa ajunga si la cea care „i-a spart casa”, o tanara care statea chair in partea din dreapta a soferului.

Ceilalti pasageri i-au cerut acesteia sa isi ia bagajele si sa coboare din autobuz, inainte ca situatia sa degenereze. Oamenii sperau de altfel ca scandalul sa se domoleasca si sa isi continue drumul spre munca, asa cum era programat.

Amanta a coborat pe la usa din spate a autobuzului si a fugit din calea nevestei care se pregatea sa ii ofere si ei o lectie pentru ca i-a stricat casnicia.

Evenimentul a avut loc in Filipine, in drum spre Manile, saptamana trecuta. Soferul, vizibil jenat de situatia creata a fost fortat sa opreasca autobuzul si sa amane cursa, pentru a evita un posibil accident.

Sotia sa insa, urcata peste el prin geamul din stanga, a continuat sa ii imparta pumni si palme peste cap si sa il traga de gulerul camasii asteptand un motiv plauzibil pentru scaparea sa de neiertat.

"Sprijin sotia. Probabil s-a simtit rau sa il prinda in fapt. S-ar putea sa fi avut suspiciuni de dinainte. Nu-mi pare rau pentru sofer, pentru ca merita si am intarziat la lucru din cauza lui” a declarat unul dintre pasagerii autobuzului, Dwigay Germanes.

Potrivit Mirror, Dwigay a spus ca pasagerii au fost nevoiti sa se urce in alt autobuz, iar un indrumator de trafic a intervenit ulterior pentru a opri scandalul pornit intre cei doi soti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img