joi, 28 martie, 2024

Soferita cu o alcoolemie record, care a intrat cu un Porsche intr-un troleibuz si a ucis doi oameni si a ranit alti 24, a murit

Distribuie:

Publicat:

Svetlana, șoferița cu o alcoolemie record, care a provocat un grav accident de circulație pe o stradă din Chișinău zilele trecute, s-a stins din viață la spital. Aceasta a suferit răni grave în urma accidentului și nu a mai putut fi salvată de medici, scrie spynews.ro.

Șoferița avea permisul suspendat, după ce a încălcat de mai multe ori legea. Asta nu a oprit-o să se urce la volan, cu o alcoolemie aproape de comă alcoolică, și să intre cu bolidul de lux într-un autobuz plin. În urma incidentului, doi oameni s-au stins din viață și alți 24 au fost răniți. Șoferița, în vârstă de 34 de ani, avea 43 de procese verbale contravenționale și cinci procese penale, după ce a încălcat legea de multiple ori.

Înainte cu puțin timp de accidentul mortal, aceasta abia ieșise din pușcărie, unde a stat șase luni în cadrul unuia dintre procesele penale, scrie Adevărul.ro. Polițiștii au descoperit mai multe lucruri în neregulă cu tânăra în vârstă de 33 de ani. Purta pantofi cu toc în momentul când s-a produs accidentul, dar, cel mai important, a avut o alcoolemie record: 2,15 g/l alcool pur în sânge, de șapte ori peste limita legală.

Ea a condus bolidul de lux cu 130 la oră, pe un drum de localitate, unde viteza maximă admisă de lege este de 50 de kilometri. Teribilismul, combinat cu consumul de alcool i-a adus moartea ei, dar și altor doi oameni nevinovați. Atât ea, cât și pasagerul din dreapta ei au murit. Cel din urmă pe loc, în urma impactului nimicitor, iar ea la spital, în urma rănilor grave suferite. Șoferița a lăsat în urma ei un copil orfan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img