sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Soferul acuzat ca a luat un pieton pe capota: “Am gresit, dar nu am vrut sa-l omor!”

Distribuie:

Publicat:

Barbatul acuzat ca a luat pe capota, intentionat, un pieton, in Bucuresti a fost audiat de politisti. La plecarea de la politie, el le-a spus jurnalistilor ca pustiul i s-a asezat in fata masinii, a pus mainile pe capota si nu a vrut sa-l lase sa treaca mai departe.  El motiveaza gestul prin faptul ca in acel moment a simtit ca e in pericol copilul lui, in varsta de doar sase saptamani.

"Am gresit, dar nu am vrut sa-l omor”, spune soferul, Lazar Dragos Mihai, impotiva caruia a fost deschis un dosa penal pentru tentativa de omor si tulburarea linistii publice.

Conducatorul auto a povestit ca, la trecerea de pietoni, a dat prioritate si ca nu l-a claxonat pe pietonul care, intr-adevar, traversa mai incet strada.

 

”Cand e pietonul mai la coltul masinii ai tendinta sa pleci de pe loc. Atunci am accelerat un pic, fara sa se miste masina de pe loc. Dumnealui s-a simtit ofensat, aproape trecuse si s-a intors. Filmarea e trunchiata, nu se vede tot. A stat 2-3 minute cu mainile pe capota, nu voia sa ma lase sa trec.

Sotia a coborat cu copilul in brate, poate a vrut sa plecam mai repede. Copilul plangea. I-a zis sa plece, sa ne lase in pace. Copilul a plans, eu am zis atunci ca pot sa-l fortez un pic, impingandu-l. M-am straduit, am tinut cont ca nu vin tramvaie.

Recunosc ceea ce am facut. Cand am vazut ca plange copilul meu, m-am gandit doar la el, mi s-a parut ca e in pericol. Are 6 saptamani, veneam de la doctor. Am gresit moral, nu am avut intentia sa-l omor, doamne fereste. A venit politia. Ne-au audiat. Nu a chemat ambulanta. Politia locala si rutiera. Am suflat in etilotest. Ne-am impacat, am dat mana, mi-am cerut scuze”, a spus Lazar, care este dascal la o biserica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img