vineri, 19 aprilie, 2024

Soferul cu numere anti-PSD e din nou in atentia politiei! Are placute noi de inmatriculare, tot personalizate. Ce scrie pe ele!

Distribuie:

Publicat:

Razvan Stefanescu, soferul care, in vara, a starnit un scandal de proportii, dupa ce a venit in Romania cu o masina cu numarul de inmatriculare M*** PSD, ar putea intra din nou in atentia politiei. El are acum noi placute de inmatriculare.

Soferul cu numere anti-PSD e din nou in atentia politiei! S-a intors cu un mesaj nou

Masina lui Razvan Stefanescu a circulat, duminica seara, in zona Obor, cu numere de inamtriculare personalizate, cu mesajul EXPATRO. Tanarul vrea sa transmita ca a plecat din Romania si sub placute mai avea un mesaj care arata de ce se afla in tara: „Razvan Stefanescu. Candidat independent Parlamentul European”.

El isi anuntase inca de anul trecut intentia de a candida la alegerile europene de anul acesta, care vor avea loc in luna mai. „Am decis sa fac acest pas pentru ca NU sunt multumit de calitatea oamenilor care ii reprezinta pe romani in fata Europei, pentru ca m-am saturat sa fim mintiti si pentru ca imi doresc sa fac mai mult pentru noi”, declara el.

Razvan Stefanescu trebuie sa stranga 100.000 de semnaturi

Pentru a candida la alegerile pentru Parlamentul European, Razvan Stefanescu are nevoie de 100.000 de semnaturi. „Vreau ca noi toti, cei din Diaspora, sa fim si mai uniti, mai ales acum cand tara noastra, pe care am fost obligati s-o parasim, trece prin clipe cumplite. Vreau sa putem vota liber, fara sabotaje de genul celor din 2014, sa ajutam macar cu un simplu vot Romania”, a spus el.

Dupa cateva saptamani de scandal, tanarul stabilit in Suedia si-a recuperat permisul de conducere, iar procurorii au clasat dosarul. In plus, ei au decis ca placutele de inmatriculare cu mesajul anti-PSD sa fie restituite autoritatilor suedeze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img