vineri, 19 aprilie, 2024

Sofia Vicoveanca: Sunt vaduva de 15 ani. Cand ma duc la mormant, nu vorbesc cu el

Distribuie:

Publicat:

Indragita cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca are o poveste cutremuratoare. Decesul sotului, jurnalistul Victor Micu, dar si al fratilor ei au marcat-o pe artista.

Sofia Vicoveanca a fost prezenta luni seara la “Gala premiilor Antena Stars”, pentru a primi premiul de excelenta pentru intreaga cariera. Solista a vorbit despre tristetea din sufletul ei: “Sunt vaduva de 15 ani, de Craciun o sa merg la mormantul sotului meu, ca sa-i aprind o lumanare si sa-i pun flori. Pomenire nu ii fac acum pentru ca la noi se face doar in anumiti ani. Atunci cand ma duc la mormant nu vorbesc cu el pentru ca se spune in popor ca sufletul lui care s-a inaltat la cer trebuie lasat in pace”.

Sofia Vicoveanca isi aminteste cu drag de sotul ei. „Victor a venit in delegatie la Suceava si s-a imprietenit cu colegii mei de la «Ciprian Porumbescu». Ne-am cunoscut, apoi s-a tinut de mine. Mi-a fost un prieten adevarat! Mi-a dirijat lectura si am invatat de la el cum se pot citi mai multe carti deodata. Eu am fost omul cu traista-n bat! El era noaptea la redactie, iar ziua statea cu baiatul nostru. Cred ca am simtit ca vom face casa impreuna de la inceput”, isi aminteste solista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img