miercuri, 8 mai, 2024

Soldatii romani se DEZLANTUIE: “Vom apara tara in 2 rate! Prima data pe 15 septembrie! Dupa aia, mai vedem”

Distribuie:

Publicat:

Scandalul imens din Ministerul Apararii Nationale soldat cu demisia ministrului Adrian Tutuianu e departe de a se incheia. Tutuianu si-a dat demisia dupa ce a aparut informatia, chiar pe site-ul institutiei, ca sunt probleme cu banii.

Acum, militarii se revolta si vin cu declaratii extrem de dure la adresa Guvernului. Un ofiter MAPN din Neamt a amenintat. “Intentionez sa imi apar tara in 2 rate! Prima data pe 15 septembrie! Dupa aia, mai vedem. Ce bine ce ne-au marit salariile! Sunt asa de mari ca nu ni le mai pot plati! Eu sper sa nu indrazneasca asa ceva! Desi am mai prins prin 98 parca! Si atunci au venit cele mai ale dracului controale! MULTUMIM PENTRU SALARIILE MARITE! Sunt asa de nervos incat imi tremura degetele pe computer si mi-e teama ca nu ma pot abtine sa folosesc un vocabular care nu ma caracterizeaza, asa ca randurile de mai sus sunt luate, de fapt, de la un alt coleg care a sintetizat foarte bine starea noastra de spirit”, a tunat ofiterul, conform vestea.net.

Reprezentantii Ministerului Apararii Nationale (MApN) au anuntat, marti, ca salariile angajatilor se vor plati esalonat in aceasta luna, avand in vedere ca nu s-a efectuat rectificarea bugetara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img