sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Solicitare in premiera! Cererea Laurei Codruta Kovesi care a luat prin surprindere

Distribuie:

Publicat:

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi vrea sa mearga in fata comisiei de experti care ii va analiza teza de doctorat pentru a fi audiata.

Oficialii Ministerului Educatiei spun ca regulamentul nu prevede ca autorul lucrarii, care face obiectul unei sesizari de plagiat, sa isi prezinte punctul de vedere, dar nici nu este interzis.

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a desemnat duminica comisia care va studia lucrarea de doctorat acuzata ca ar fi plagiata. Membrii Comisiei sunt pusi insa in fata unei premiere: potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei, sefa DNA si-a exprimat disponibilitatea de a-si prezenta punctul de vedere in fata comisiei, ceea ce pana acum nu s-a mai intamplat.

„Comisia de analiza a sesizarii de plagiat a fost desemnata pe 30 octombrie. Practic, potrivit regulamentului de organizare si de functionare, raportul comisiei de lucru trebuie transmis presedintelui Comisiei de specialitate in 30 de zile de la inregistrarea sesizarii”, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img