marți, 19 martie, 2024

Solomon, deputatul PSD de Vaslui, a injosit politistii bucuresteni si un vanzator al unei shaormerii – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cu muschii umflati din postura de deputat in Parlamentul Romaniei cu un mandat din partea PSD Vaslui, Adrian Solomon, a fost luni seara, protagonistul unui scandal in shaormeria din Dristor. Adrian Solomon, cunoscut pentru iesirile sale spumoase, si-a gasit in fata cui sa se dea smecher ca e deputat . In prima instanta, conform camerelor de supravegehre, acesta a intrat in unitatea comerciala fara masca de protectie, desi conform regulamentului acesta ar fi trebui sa o foloseasca in spatiul inchis . In momentul in care un vanzator turc care isi facea practic meseria i-a solicitat deputatului sa puna masca, acesta s-a transformat, injosindu-l pe vanzator afirmand :

Solomon: „Băi Mustafa (…) eşti în România aicea (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să munceşti aici! (…) Băi, panaramă!”

 Prietenul si colegul sau tot din colegiul vasluian, Ioan Stativa, tot deputat PSD, vine sa il roage pe Solomon sa inceteze, stiind ce urmeaza sa se petreaca. Din contra, deputatul vasluian, a inceput sa se tureze mai tare, cerandu-le polistilor sa ii ceara vanzatorului cartea verde .

Totul s-a finalizat infara spatiului comercial unde in colimatoriul deputatului au intrat politistii care s-au prezentat la solicitare . Deputatul Solomon – PSD VASLUI, le-a explicat acestora cine este el si cat de “musculos” este din postura de parlamentar PSD si cat de mici sunt acestia si ca nu isi stiu “gradele “:

 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie”, „Nu am ce să vorbesc cu voi că aveţi 3 luni de şcoală şi eu vă plătesc salariile” – sunt doar câteva dintre afirmaţiile celor doi la adresa agenţilor, care i-au amendat pentru că au făcut scandal şi i-au jignit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img