News Flash:

Somerii vasluieni se pot califica gratuit pentru meserii precum cea de inspector sau operator validare date

13 Octombrie 2013
2706 Vizualizari | 0 Comentarii
ajofm
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vaslui anunta ca, în aceasta luna, va organiza doua cursuri de recalificare profesioanla gratuite dedicate somerilor.

Potrivit AJOFM Vaslui, cele doua cursuri vor fi organizate pentru meseriile de operator validare date si inspector în siguranta si securitatea în munca.

De la începutul acestui an si pana la sfarsitul lunii septembrie au fost organizate 37 de cursuri de calificare si recalificare, din care unul pentru persoanele private de libertate, la care au participat 873 de persoane.

 „In prezent, sunt în derulare un curs de instalator gaze, un curs pentru agenti de securitate, unul de bucatari si un curs pentru cultura plantelor“, a precizat Laura Toporascu, purtatorul de cuvant al AJOFM Vaslui.

Peste 350 de locuri de munca vacante

Vasluienii care sunt în cautarea unui loc de munca sunt asteptati la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) care a anuntat ca pana pe 10 octombrie, în judet, sunt disponibile 358 de oferte.

Pentru somerii cu studii superioare sunt disponibile doar 4 locuri de munca în meseriile de consilier manager, psiholog, inginer automatist si inginer în constructii.

 Celelalte 354 de posturi sunt pentru persoanele cu studii medii si profesionale, calificate în meserii precum: tehnician horticol, maistru confectii, asistent medical generalist, asistent farmacist, vanzator, agent vanzari, operator GPL auto, bucatar, dispeceri, grafician, vulcanizator, vopsitor auto, manichiurista, tamplar, instalator apa-canal, sofer autocamion/masina de mare tonaj, mecanic auto, sofer de autoturisme si camionete, confectioner produse textile, muncitor necalificat în confectii si muncitor necalificat.

Potrivit AJOFM Vaslui, 194 dintre cele 358 posturi sunt disponibile în Vaslui, 55 în Barlad si 109 în Husi.

Sursa: adevarul.ro

agentia judeteana ocuparea fortei munca ajofm vaslui ajofm vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035223 (s)