vineri, 19 aprilie, 2024

SONDAJ CURS – Klaus Iohannis castiga in ochii romanilor marele razboi cu PSD: Guvernul a gresit

Distribuie:

Publicat:

Centrul de Sociologie Urbana și Regională (CURS) a dat publicității cel mai nou sondaj – de tip Omnibus (ianuarie-februarie). Sondajul a fost realizat în perioada 21 ianuarie – 6 februarie 2019 pe un eșantion național de 1067 de persoane la domiciliul respondenților.

 

Un război între președintele Klaus Iohannis și Guvern/PSD a dominat scena politică. Klaus Iohannis i-a refuzat în mai multe rânduri pe Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici pentru posturile de ministru. Cei doi și-au retras între timp candidaturile, dar scandalul a ținut capul de afiș aproape două luni.

Conform sondajului CURS, Guvernul este cel care a greșit. 57% dintre repondenți consideră că Guvernul nu a trimis propunerile potrivite, în timp ce doar 29% susțin că Iohannis este cel care a greșit.

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 21 ianuarie – 6 februarie 2019, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3%, cu datele ponderate în funcție de vârstă, la un nivel de încredere de 95%.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img