joi, 25 aprilie, 2024

SONDAJ IMAS: Cifre DEVASTATOARE pentru Dragnea si Tudose. Increderea in cei doi lideri, IN CADERE LIBERA

Distribuie:

Publicat:

Cifre devastatoare pentru Liviu Dragnea si Mihai Tudose date publicitatii chiar in ziua in care Guvernul anunta Revolutia Fiscala. Si Klaus Iohannis e in picaj in ceea ce priveste increderea romanilor. O arata datele comparative ale sondajelor realizate in fiecare luna de IMAS si care au fost date publicitatii miercuri. Liviu Dragnea a pierdut, intr-o singura luna, aproape patru procente. De la 18.7% in septembrie la 15% in octombrie. Potrivit sondajului, mai bine cotat decat Dragnea este chiar presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care atinge in octombrie 23% la capitolul incredere.

Actualul premier Mihai Tudose pierde si el. Si-a inceput mandatul cu o cota de incredere de 24.7 % in luna iulie si a pierdut constant pana in octombrie cand a ajuns la doar 18%. Presedintele Klaus Iohannis pierde si el cateva procente: de la 41.7% la 39.7%.

De cealalta parte, PSD ramane insa constant in ceea ce priveste intentia de vot, la 39%. Liberalii insa pierd aproape doua procente intr-o singura luna, pana la 29.3%. Partidul care creste notabil este ALDE: cu doua procente, pana la 10.2. In schimb, USR se duce in jos, de la aproape 7% la doar 5.5%.

Datele prezentate de IMAS fac parte din ROmnibus, studiu realizat lunar pe un esantion de 1.000 de persoane, prin metoda CATI, cu o marja de eroare de +- 3%.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img