vineri, 29 martie, 2024

Sora lui Florin Salam a explodat! Satula de greutatile prin care trece fratele ei, a facut declaratii despre clanul Duduianu

Distribuie:

Publicat:

Maria Petrache a decis să pună punct calvarul fratelui ei așa că a declarat în fața anchetatorilor cum era Florin Salam hărțuit de membrii clanului Duduianu. 

Femeia a ales să vorbească pentru că își dorește ca situația să înceteze, însă este în continuare speriată de consecințele ce pot apărea.

„Sunt sora numitului Stoian Florin, cunoscut sub numele de scenă Florin Salam”,sunt cuvintele cu care și-a început declarația, Maria Petrache, fiind citată de jurnaliștii GÂNDUL.RO.

Sora lui Florin Salam, Maria Petrache, este într-o relație cu Mariu Marian Ioniță, bărbatul care este însărcinat cu evidența evenimentelor la care va participa manelistul și care, de asemenea, îl însoțește peste tot și răspunde la telefon atunci când este ocupat.

Femeia a declarat că Grasu, cum este poreclit iubitul ei, i-a povestit într-o dimineață, că Florin a fost urmărit, până în fața restaurantului unde urma să cânte, de către Anaser Duduianu.

sursa;wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img