miercuri, 17 aprilie, 2024

Sorana de la A.S.I.A, prima aparitie cu noul iubit! Vedeta a vorbit despre sarcina

Distribuie:

Publicat:

Sorana, fosta membra a trupei A.S.I.A iubeste din nou. La patru ani dupa ce a divortat, artista si-a deschis din nou sufletul.

Mai mult decat atat, Sorana a participat cu noul iubit la botezul fetitei lui Liviu Varciu. Iar relatia este una extrem de serioasa, caci vedeta se gandeste deja la copii.

„La petrecere la Varciu am fost impreuna. Ma gandeam sa nu se simta ca un outsider, avand in vedere ca nu are nicio legatura cu lumea asta. Mi-a fost foarte greu sa-l ‘extrag’ de la petrecere. (…) A facut Facultatea de Sport si este antrenor de fotbal. L-a antrenat pe baiatul lui Giani Kirita”, a spus Sorana, fosta membra Asia, la emisiunea „Rai da’ buni”.

Cei doi au o relatie foarte frumoasa si Sorana nu exclude posibiliatatea unui copil. Daca artista isi doreste o fetita, iubitul ei si-ar dori un baiat.

„Ii plac copiii. Daca vreodata va fi sa facem un copil, eu sincer vreau fetita. El isi doreste baiat” a mai spus Sorana.

La putin timp dupa ce a fost inselata de fostul sot, Sorana si-a deschis sufletul referitor la aceasta situatie care a schimbat-o pentru totdeauna.

A fost inselata de barbatul pe care il cunostea din copilarie si a avut nevoie de dovezi ca el sa recunosca faptul ca a inceput o relatie cu o alta femeie. Chinuita de alegerea pe care el a facut-o, cantareata a povestit atunci ca si-a pus mii de intrebari despre ce s-a intamplat.

„La inceput m-am intrebat ca poate nu mai sunt la fel de sexy si frumoasa. Iti pui intrebari de ordin fizic. Apoi am zis ca poate nu mai sunt prietena aceea de care el avea nevoie. E greu sa vezi si sa privesti ca pleaca de acasa cu emotie si se intoarce cu alta emotie.

L-am intrebat chiar din a doua zi a relatiei lor, dar a negat. Atunci i-am spus ca nu o sa-l mai intreb niciodata, dar l-am avertizat ca se termina tot daca se confirma si eu ma tin intotdeauna de promisiuni. Am avut nevoie de o dovada, pentru ca eu am facut Dreptul, si ea a venit.

Nu aveam nevoie sa-mi spuna ca s-a indragostit. A fost greu cand am asteptat rezultatul analizelor, pentru ca asta a urmat dupa ce am aflat cu cine s-a cuplat. Nici el nu cred ca stia ce face ea”, a dezvaluit atunci Sorana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img