vineri, 19 aprilie, 2024

Sorin Grindeanu, anunt important despre BUGET

Distribuie:

Publicat:

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marti, la Antena 3, ca nu impartaseste ”ingrijorarea” pe care a transmis-o presedintele Klaus Iohannis cu privire bugetul de stat, precizand ca au fost intalniri publice intre Guvern si Administratia Prezidentiala pe buget si subliniid ca acesta este ”un proiect ambitios si un proiect de buget care contine toate masurile prinse in programul de guvernare”.

”Am avut o discutie, cum am mai avut si in urma cu aproximativ doua sau trei saptamani, inainte de a trimite proiectul de buget spre Parlament. De asemenea, a mai fost o discutie pe domeniile specific in CSAT. Nu e un lucru care a venit de pe o zi pe alta. Noi ne-am mentinut punctele de vedere de acum trei saptamani, am venit cu acest proiect de buget in Parlament. In marea sa parte a ramas in aceeasi forma ca si cea propusa de noi (…) Sa fiu cat se poate de clar, nu ieri s-a vazut pentru prima oara bugetul. Au fost intalniri publice intre Guvern si Administratia Prezidentiala acum vreo doua sau trei saptamani, apoi CSAT”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

El a precizat ca, in plus, fata ce ceea ce a fost facut public, respectiv bugetul de stat, nu s-a discutat, insa a subliniat ca nu impartaseste ”ingrijorarea” cu privire la buget pe care a transmis-o presedintele Iohannis.

”Ingrijorarea, pe care inteleg ca a transmis-o domnul presedinte, eu nu o impartasesc. E adevarat ca este un proiect ambitios si un proiect de buget care contine toate masurile pe care le avem prinse in programul de guvernare si e normal sa fie asa. De asemenea, suntem ambitiosi pe ceea ce inseamna absorbtia fondurilor europene, spre deosebire de anul trecut (…) In momentul cand absorbtia pe fonduri europene e zero, cum a fost anul trecut, daca atragi si un milion de euro esti ambitios”, a spus premierul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img