vineri, 19 aprilie, 2024

Sorin Grindeanu, la Timisoara: Nu poate sa ma dea Liviu Dragnea afara din acest partid

Distribuie:

Publicat:

Premierul Sorin Grindeanu se intalneste cu social-democratii din Timis pentru a le cere sustinerea. Filiala de casa a prim-ministrului a votat pentru sustinerea acestuia, in timp ce timisorenii vor sa iasa din case pentru a protesta, anunta Realitatea TV.

In Timis, PSD are patru deputati si doi senatori care si-au exprimat sustinerea pentru Grindeanu, declarand ca vor vota impotriva motiunii de cenzura initiata de PSD.

Sedinta social-democratilor, la care va participa premierul Sorin Grindeanu, este programata la ora 13:00, la sediul PSD Timis, iar la aceasta vor participa parlamentari, consilieri locali si judeteni, primari si membri din conducerea judeteana a partidului.

Sambata seara, Sorin Grindeanu va participa, la Timisoara, la nunta fiului consilierului sau personal, Alexandru Chirila. Chirila a fost subprefect de Timis, consilier al primarului municipiului Timisoara, Nicolae Robu, dar si consilier al lui Sorin Grindeanu cand acesta ocupa functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis, scrie hotnews.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img