joi, 28 martie, 2024

Sorin Grindeanu REACTIONEAZA dupa criticile lui Dragnea: “Nu mai sunt membru in…”

Distribuie:

Publicat:

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca mai important decat prezenta sa, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor este ca Legea salarizarii unitare a primit votul final in Parlament.

“Eu cred ca cel mai important lucru, astazi (miercuri – n.r.) in Parlament a fost faptul ca s-a adoptat aceasta lege extrem de importanta – o parte importanta a ofertei noastre, a programului nostru de guvernare la care au muncit foarte multi colegi, asta e cel mai important lucru. Si, din pacate, dezbaterea care trebuia sa fie pe acest subiect, pe cel al adoptarii acestei Legi a salarizarii unitare, a fost deturnata spre altceva. Sa stiti ca eu nu sunt membru in Parlament, nu sunt deputat, dar nu asta este important, prezenta mea… “, a declarat Sorin Grindeanu, aflat in vizita de lucru in Franta, intr-o interventie telefonica de la Paris, la Antena 3, intrebat despre declaratia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a semnalat absenta premierului de la votul din Camera Deputatilor la Legea salarizarii unitare, conform Agerpres.

Premierul nu a dorit sa raspunda, fiind intrebat daca a fost invitat sa participe la sedinta de plen a Camerei Deputatilor.

“Nu raspund la chestiunea asta, va spun doar atat: sunt un sustinator si sustin Legea salarizarii unitare. (…) A lucrat extraordinar doamna Lia Olguta Vasilescu, demult, impreuna cu o intreaga echipa de la partid si asta este cel mai important lucru, nu ca am fost eu sau nu invitat. Totodata, pe locul patru, cinci, sase ca importanta, daca pot sa spun asa, dupa adoptare si dupa tot ceea ce inseamna ca impact aceasta lege in societate, este faptul ca noi, si eu, si colegii mei din Guvern, am sustinut si sustinem aceasta lege si am spus-o in repetate randuri. Era absolut necesar sa avem aceasta lege. Si ma bucur si ii felicit pe parlamentari ca au putut sa adopte intr-un ritm, spun eu, destul de alert Legea salarizarii unitare. Imi pare rau, nu mai sunt membru in Parlamentul Romaniei, daca as fi fost membru in Parlamentul Romaniei, astazi, as fi fost si as fi votat cu doua maini, daca pot sa spun asa, aceasta lege extrem de utila si de buna pentru tara noastra”, a mai afirmat Grindeanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img