joi, 25 aprilie, 2024

Sorin Puscasu, dezvaluiri din copilarie. Lucrurile n-au stat intotdeauna bine: ”Ai mei s-au chinuit foarte rau. Se cautau prin buzunare sa ia o paine”

Distribuie:

Publicat:

Sorin de la Survivor România a vorbit despre copilăria cu greutăți pe care a avut-o!

Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 a făcut dezvăluiri despre copilăria lui, care nu a fost tocmai ”roz”! Prezent în live-ul lui Jador, fostul ”războinic” a mărturisit că viața lui a fost puțin mai grea pe vremea când era doar un copil și avea diferite dorințe ca alți băieți de vârsta lui.

Ei bine, la acea vreme părinții lui nu-și permiteau luxul de a-i oferi tot ce și-a dorit, însă făceau tot posibilul să-i fie bine.

Fratele lui Sorin, cel mai frumos cadou al războinicului

Copilăria lui Sorin nu a fost una ușoară, dar nici nu a murit nimeni de foame, după cum a spus chiar el.

Părinții lui s-au chinuit mult să-i ofere tot ce a fost mai bun și să nu ducă lipsă de nimic. Ba mai mult decât atât, fostul concurent de la Survivor a vorbit și despre venirea pe lume a fratelui său, despre care spune că a fost cel mai frumos cadou de ziua lui.

Sorin: N-am avut o copilarie nici usoara, nici grea. Nu pot sa zic ca muream de foame, dar ai meu s-au chinuit foarte rau.

Imi aduc aminte si acum, eram foarte mic, se cautau prin buzunare sa ia o paine. Aceeasi situatie ai intalnit si tu, suntem pe acolo, cam de aceeasi varsta. S-au chinuit foarte mult, au incercat sa-mi dea tot ce-mi doream, dar n-aveau atunci când imi doream eu.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img