vineri, 26 aprilie, 2024

Sorina Guță, clipe de teroare! Mai mulți indivizi au intrat în casa ei și i-au bătut nepotul

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena Stars, Sorina Guță a  mărturisit că mai mulți indivizi au intrat în casa ei și i-au bătut cu bestialitate nepotul. Cântăreața trece prin clipe de groază și se teme pentru familia ei. Ce a mărturisit.

Sorina Guță trece prin clipe de teroare! În miezul nopții, mai mulți indivizi au intrat peste ea în casă și i-au bătut nepotul. Cântăreața trece prin momente de groază.

Mai mulți indivizi au intrat în casa Sorinei Guță și i-au bătut nepotul

În exclusivitate pentru Antena Stars, Sorina Guță a mărturisit că mai mulți indivizi au intrat peste ea în casă, la ora 2.00 noaptea, și i-au bătut nepotul. Cu atât mai mult, cântăreața susțune că a fost nevoită să ducă toți copiii din casă la vecini pentru a-i ține departe de tot ce se întâmplă.

Sorina Guță se teme pentru viața ei și a familiei sale, mai ales pentru că invizii respectivi i-ar mai fi bătut nepotul în trecut.

„Ieri l-au chemat la City Shopping și au venit trei sportivi criminali, tatuați, dintr-o dată, cu pumnale, l-au nenorocit pe nepotul meu, pe cumnatul meu, mai e un băiat care a fost cu nepotul meu. (…) Azi noapte au intrat, la ora 2.00, peste noi în casă, am dus copiii minori din casă la oameni, la străini, la vecini. Astăzi nu mai ținem niciun copil în casă”, a mărturisit Sorina Guță, pentru Antena Stars.

Cântăreața, apel disperat

Sorina Guță nu știe ce să facă pentru a scăpa dintr-o astfel de situație. Cântăreața susține că o familie ar fi plătit o sumă de bani pentru ca ea și familia ei să fie terorizată. De asemenea, aceasta a ținut să precizeze că există și martori în acest sens.

„Nu îi ia organele de Poliție. Au intrat peste noi în casă și ne-am ascuns și am fugit. (…) A pus o sumă de bani (n.r o familie) am înțeles 9, 10 mii, au plătit. Să știți că fug din casă! (…) Nu se lasă până nu ne ia și fetele minore din casă și le duce în pădure. (…) Sunt dovezi și martori. (…) Poliția din Timișoara e corupută. (…) Am cerut protecția Poliției, nu vine nimeni”, a adăugat cântăreața.

Cântăreața nu știe cui să mai ceară ajutorul și întreaga ei familie trăiește în teroare din cauza indivizilor respectivi. Sorina Guță a făcut un apel disperat și speră că totul se va termina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img