joi, 18 aprilie, 2024

Sorina Matei, ATAC DUR la adresa lui Kovesi: “Mintim, mintim si nu ne mai oprim”

Distribuie:

Publicat:

Jurnalista Sorina Matei a lansat un atac dur la adresa Laurei Codruta Kovesi in contextul scandalului urias din interiorul institutiei. Sorina Matei spune intr-o postare pe Facebook ca sefa DNA s-a dus in sedinta CSM pentru a pune presiune pentru revocarea procurorilor care nu au dorit sa fie supusi unor teste poligraf. “Cred ca a dormit sub perna cu ordinele de revocare deja semnate ale celor doi”, spune Sorina Matei, adaugand ca pentru a nu se decredibiliza total, CSM trebuie sa-i lase pe procurori sa spuna adevarul.

“”Nu e niciun conflict”. Doar ne omoram. Oamenii pleaca disperati pe capete din institutie, ea ameninta, jigneste si ia gatul procurorilor care nu accepta comenzi.

“Nu stiu, procurorul e independent in ancheta”. Dar anchetele le comand eu ilegal, asa cum am zis pe inregistrari si am si scris in epistole.

“Nu am motive sa demisionez”. Normal. Je suis DNA. Nu procurorii.

Asadar, mintim, mintim si nu ne mai oprim. S-a dus peste CSM sa puna presiune pentru revocarea celor 2. Disperare este uriasa. Cred ca a dormit sub perna cu ordinele de revocare deja semnate ale celor doi.

CSM daca nu-i lasa pe procurori sa vorbeasca si sa probeze adevarurile se va decredibiliza total. Este a doua oara cand LCK se duce peste CSM sa puna presiune. In acest caz, se doreste o executie sumara pentru ca oamenii sa nu poata vorbi. Procurorul general al Romaniei, pierdutul Lazar, nici nu vrea sa-i lase pe cei doi sa se apere. Desi sunt veteranii DNA. Mihaela Moraru Iorga- cele mai grele dosare DNA din ultimii 11 ani, ZERO achitari.”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img