joi, 28 martie, 2024

Sotia actorului Dan Badea este insarcinata!

Distribuie:

Publicat:

Madalina, sotia lui Dan Badea, este insarcinata in sase luni. Foarte emotionata si fericita fiindca un astfel de eveniment extraordinar se va intampla in viata cuplului, ea a oferit o declaratie pentru spynews.ro.

 „Suntem in al noualea cer! E tot ce ne-am dorit”, ne-a spus, emotionata, Madalina, dupa care a adaugat: „Imi doresc sa fie talentat precum tatal sau”.

Madalina si sotul sau, Dan Badea, au mers impreuna la cumparaturi, intr-un hypermarket din Bucuresti, achizitionand fructe si legume, fiind – totodata – foarte atenti unul cu celalalt. Bucuria se citeste pe fata Madalinei, iar Dan Badea este un sot grijuli si curtenitor.

Las Vegas-ul pare un loc magic pentru Dan Badea. Artistul de stand-up comedy a cerut-o de sotie pe Madalina Draghia in „orasul pacatelor”, acelasi in care a fost in vacanta in 2013 impreuna cu Lora.

Las Vegas-ul i-a purtat noroc lui Dan Badea, iubita sa Madalina Draghia acceptand imediat cererea lui in casatorie. Ba mai mult, ea a izbucnit in lacrimi in clipa in care a vazut inelul.
„Cel mai frumos moment din viata mea! A primit un mare DA”, scria Madalina Draghia pe Facebook dupa ce acceptase sa-i devina sotie lui Dan Badea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img