vineri, 26 aprilie, 2024

Sotia Jaguarului de la Exatlon, mesaj dur pentru toti cei care ii jignesc sotul! Nella se mandeste cu cel pe care l-a ales pentru tot restul vietii

Distribuie:

Publicat:

Satula sa tot fie intrebata daca nu ii este rusine cu sotul ei, Nella, sotia Jaguarului de la Exatlon, le-a raspuns dur tuturor celor care ii critica sotul.

Una dintre cele care l-a criticat pe Ionut a fost Geanina din echipa Faimosilor, cea care i-a spus lui Ionut ca ii va face cadou gramatica limbii romane, deoarece are nevoie.

 "Am fost intrebata de nenumarate ori daca nu imi este rusine cu Ionut(sotul meu). Asa ca astazi imi permit sa fiu un pic <<rautacioasa>>.

-Nu dragii mei,nu imi este rusine ba din contra sunt foarte mandra de el si de ceea ce face.
-Nu este perfect(nimeni nu este),tocmai de accea am si ales sa-mi petrec restul vietii alaturi de el.

 Legat de toate mesajele si comentariile rautacioase la adresa lui Ionut am cate ceva de spus: Oameni buni daca voi spuneti ca el este un om lipsit de caracter si taran,voi cu ce va deosebiti de el?Cu ce va incalzeste ca ati ajuns sa criticati un om doar dupa ce vedeti intr un show tv? Cu nimic,ba mai mult sunteti mult mai rau decat el.

 El macar depune un efort,in comparatie cu voi,toti cei care nu faceti decat sa stati in fata televizorului cu fundul in canapea si sa criticati.Nu va doresc decat sa aveti si voi un membru al familiei intr o astfel de competitie si zilnic sa vedeti mesaje tot mai urate,sau propiul copil sa vina acasa si sa se planga ca alti copii il batjocoresc.Poate atunci va veti trezi la realitate(dar ar fi mult prea tarziu).Se pare ca perfectiunea este la mama ei acasa", a scris Nella pe pagina sa de Facebook.

Ionut este unul dintre cei mai buni atleti de la Exatlon si, desi a intrat in polemici de-a lungul timpului cu alti concureti, a dovedit si ca este o persoana extrem de sensibila. El se emotioneaza foarte tare atunci cand primeste mesaje de la familie, in special de la sotia sa care il sustine de la mii de kilometri distanta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img