vineri, 19 aprilie, 2024

Sotia lui Razvan Fodor socheaza: “Pierderile de memorie au inceput odata cu sarcina”

Distribuie:

Publicat:

De cand a ramas insarcinata, in anul 2011, Irina Fodor (29 de ani), sotia lui Razvan Fodor (43 de ani), are probleme grave cu memoria si asteapta solutii pentru a-si reveni. Mai in gluma, mai in serios, Irina Fodor a marturisit totul pe blog, relatand situatii in care problemele cu memoria au pus-o adesea in incurcatura.

Irina si Razvan Fodor au o fetita de 8 ani, iar intr-un an micuta a ramas fara jeleurile primite in dar de ziua ei din cauza problemelor a mamei. „Pierderile de memorie au inceput odata cu sarcina si de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Pai fereasca Dumnezeu sa ascund eu ceva. Intr-o vara, am ascuns prin casa o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mica, le primise cadou si nu voiam sa le pape pe toate odata. Le-am mai gasit de Craciun. Toata familia s-a bucurat. Al meu, saracul, si-a luat nevasta mai tanara ca s-a gandit ca macar unul dintre noi sa isi aduca aminte cand trebuie sa ne luam pastilele. Teapa! Cel mai misto mi se rupe filmul cand spui cuvintele magice: «Te rog sa nu uiti sa…»”, a spus Irina Fodor.

Cum reactioneaza Razvan Fodor la problemele cu memoria ale sotiei

Se pare ca sotia lui Razvan Fodor uita lucrurile marunte si starneste situatii amuzante. „Cateodata, cobor din dormitor in bucatarie cu gandul sa fac ceva anume, si ajung in incapere cu privirea pierduta. Fodor ma ghiceste de la o posta si ma intreaba: «Ce, ai uitat pentru ce ai venit, este?». Eu nu-s tampita sa recunosc, iau in mana primul obiect care imi sare in ochi si spun prima fraza care imi vine in minte: «Am venit sa-mi fac un ceai!». El se uita la mine si mai ciudat si zice: «Aaa, cu mixerul iti faci tu ceai?!?». Cum va spuneam, stiu sa ma scot din orice situatie”, a mai spus Irina.

Irina Fodor are memorie slaba cand vine vorba de nume si persoane

Tot memoria cu probleme o face uneori pe Irina Fodor sa confunde numele si persoanele: „Frumos tare mai e cand imi fac cunostinta prietene de-ale mele cu iubitii lor si eu spun ca ne cunoastem deja, dar de fapt ma cunosteam cu ex-ul, si fac un mix nebun de nume si situatii, de mai bine nu imi mai prezentati nimic, niciodata. Nu mai spun de situatiile penibile cand vin oameni catre mine zambind si gata sa ma imbratiseze, iar creierul meu scotoceste disperat in sertare dupa nume si informatii, dar nu reuseste decat sa ma lase cu ochii goi, cu o mare varza in cap si intr-o situatie in care, indiscutabil, ajung sa ma fac de tot rasul”.

Gelozia ii stimuleaza memoria Irinei Fodor si Razvan incepe sa „uite”

Ceea ce nu uita insa niciodata Irina sunt gafele sotului. „Singurele momente in care nu uit nici cel mai mic detaliu, sunt cele in care EL a comis-o cu ceva. Sau doar mi se pare ca a comis-o. E suficient si asa. Pai nu il mai uita neam de neamul meu, in vecii vecilor! Sunt in stare sa imi aduc aminte cele mai mici detalii din momentul-cheie si sa fac portretul-robot al tuturor oamenilor (in special al doamnelor si domnisoarelor) care ne inconjurau cand s-a intamplat nenorocirea. Cine la cine se uita si de cate ori, sunt detalii care imi apar din memorie ca iepurele din joben si, evident, se transforma intr-un discurs de ti-e mai mare dragul, si nici macar nu iti vine sa fugi unde vezi cu ochii. Si atunci rolurile incep sa se schimbe. Uita el. Voi cum stati cu tinerea de minte? Ceva remedii pe termen lung pentru noi, uitucii, aveti?”, a povestit sotia lui Razvan Fodor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img