News Flash:

Soții care au murit înecați în râul Timiș se aflau cu copiii minori la picnic. Cei mici i-au văzut cum sunt înghițiți de ape

27 Iunie 2022
464 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 27T071125 584

Doi soți au murit ieri pe râul Timiș în timp ce se aflau cu copii și cu alți prieteni la familie. Femeia și bărbatul au intrat în apă, dar nu au mai ieșit. Aceștia au fost căutați de scafandrii și într-un final au fost aduși la mal decedați. Cei mici au văzut întreaga scenă. 

Doi copii de 10, respectiv 11 ani, au rămas orfani de părinți, după ce astăzi mama și tatăl lor au pierit în apele învolburate ale râului Timiș. Cei patru se aflau la picnit pe malul râului, iar alături de ei mai erau și alți prieteni de familie.

Cei doi soți au murit înecați în râul Timiș chiar în fața copiilor lor. Se aflau la picnic

La un moment dat, bărbatul de 39 de ani a decis să intre în apă pentru a se răcori, însă la scurt timp soția sa a seziat că acesta nu mai poată să iasă. Într-un suflet, partenera acestuia, în vârstă de 34 de ani, a sărit în apă, însă nu știa să înoate.

Atunci, aceasta a fost trasă de către curenți, iar la scurt timp nimeni nu i-a mai văzut pe cei doi soți. Copiii acestora au privit de pe mal cum părinții sunt luați de apă, iar ceilalți adulți au sunat de urgență la 112.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, salvare, scafandrii și au pornit în căutarea celor două persoane. După zeci de minute i-au găsit pe cei doi soți, însă pentru aceștia nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

"În urma activităților de căutare desfășurate, scafandrii au găsit trupurile celor două persoane în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis, duminică după-amiază, reprezentanții IPJ Timiș.

Pentru că părinții au murit sub privirile copiilor, minorii vor fi nevoiți acum să fie duși la psiholog pentru a putea să depășească această traumă uriașă.

Două fete au murit în același mod. Una dintre ele a încercat să o ajute pe cealaltă

Ca și în cazul celor doi soții, alte două fete din Drobeta Turnu Severin au pierit în Dunăre. Aflate la scăldat, una dintre ele nu a mai putut să iasă din apă și a fost trasă de curenți.

Atunci, cealaltă a decis să meargă să o ajute, chiar dacă nu știa să înoate. Ea a sărit în apă, însă curenții a tras-o și pe aceasta și ulterior trupurile celor două nu au mai fost văzute. Nici pentru ele nu s-a mai putut face nimic, iar acum cele două familii se pregătesc să le conducă pe ultimul drum.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0744 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028952 (s)