marți, 16 aprilie, 2024

Sotul Andei Adam a vorbit despre relatia dintre ei si despre show-ul de la Kanal D: ”Sincer sa fiu cred ca nu va rezista…”

Distribuie:

Publicat:

Anda Adam este plecata de mai bine de doua saptamani in Republica Dominicana, acolo un filmeaza pentru show-ul Exatlon, alaturi de alte noua vedete. Imaginile in care artista apare intr-o ipostaza tandra alaturi de unul dintre coechipieri, Andrei Stoica, au creat controverse in randul fanilor.

Sorin Andrei, sotul Andei Adam, ne-a marturisit ca nu ii este usor fara blondina si ii doreste sa ramana cat mai mult timp in competitie, ba chiar pana la final, sa castige marele premiu. Barbatul nu pare sa fie deranjat de apropierea sotiei sale fata de Andrei Stoica, acesta fiind, de altfel, un prieten de familie.

“Eu cu Anda nu m-am certat niciodata de cand suntem impreuna si nici despartiti nu am stat mai mult de o zi, maxim doua. Acum e prima data in patru ani de cand suntem impreuna. Nu este usor fara ea, din mai multe puncte, dar pana la urma nu este vreo nenorocire, ea este intr-o competitie, intr-un show TV. Daca Anda a avut oportunitatea de a intrat in acest show, eu imi sustin sotia si mai ales un om ca Anda. Nu consider ca este un test pentru relatia noastra. Cu siguranta o sa ne apropie mai mult. Eu imi doresc sa o ajute Dumnezeu sa stea cat mai mult si sa reziste, sa castige chiar si premiul cel mare, dar sincer sa fiu nu cred ca va rezista, fara copil in primul rand”, a declarat sotul Andei Adam

Cel mai tare ii simte lipsa fiica ei, Evelin, care nu a stat niciodata atat de mult timp departe de cantareata si nu intelege de ce mama ei nu este langa ea, ne-a mai spus Sorin. “Evelin este viata noastra, o iubim mai mult ca orice, nu este un chin sa stai cu ea, mai ales ca este un copil bun si destept. Ma descurc foarte bine, nu am nici o problema, nu e ca in doi, dar e OK. Ii este foarte dor de mami, sta cateodata in geam si o striga cate o jumatate de ora. Vrea sa o vada pe Youtube din ce in ce mai des”, a mai declarat Sorin Andrei

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img