vineri, 29 martie, 2024

Sotul femeii care s-a aruncat in fata trenului, SFASIAT de durere! Prima reactie

Distribuie:

Publicat:

Intreaga familie a femeii care a decis sa-si puna capat zilelor aruncandu-se in fata trenului alaturi de cei trei copii ai sai este distrusa de durere. Sotul femeii a ajuns la locul tragediei in urma cu putin timp. Acesta a izbucnit in plans si si-a ingropat chipul in palme in momentul in care a ajuns pe peron, potrivit Romania TV. Politistii l-au luat si l-au dus la ambulanta, acolo unde soacra lui primeste primul ajutor. Mama femeii care s-a aruncat in fata trenului alaturi de copii a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce i s-a facut rau in timp ce discuta cu anchetatorii.

Surse din ancheta au marturisit pentru Romania TV ca femeia ar fi intentionat sa divorteze in 2009 din cauza geloziei sotului. Femeia s-ar fi razgandit, insa, dupa o scurta perioada. Potrivit Observator.tv, femeia se numeste Alexandra Braustea si avea trei fetite – Georgiana Mihaela, in varsta de zece ani, Ana Maria, de opt ani, si Andreea Nicoleta in varsta de trei ani. Potrivit anchetatorilor, femeia a scris in biletul de adio gasit in buzunar ca ii pare foarte rau, dar ca nu mai poate suporta suferinta. De asemenea, din primele informatii a reiesit ca femeia era insarcinata.
Surse din ancheta citate de televiziuni au sustinut ca femeia ar fi recurs la sinucidere pentru ca fiica cea mare ar fi suferit de o boala crunta, insa informatiile nu au fost confirmate oficial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img