News Flash:

SOV o bombardeaza pe Ecaterina Andronescu: 'Baba mai are o revelatie in filozofia scolara. Cum dracu sa mutilezi o gagalice de 7-8 ani, lasand-o repetenta?'

29 Ianuarie 2019
908 Vizualizari | 0 Comentarii
media 150700113049321400

Ecaterina Andronescu vrea ca și elevii de clasa întâi să poată fi lăsați repetenți. Intenția ministrului Educației este aspru criticată de fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu, care lansează o serie de atacuri la adresa lui Andronescu.

 

„Supranumită în mediul academic „groparul învățământului românesc”, Ecaterina Andronescu este numită, din nou, prin bunăvoința lui Eroticus (al cărui discernământ în alegerea miniștrilor este egal cu cel al unei capre gestante), ministresă la Educație. După ce în primul mandat a desființat toate școlile de meserii, pentru a trimite un număr imens de copii spre facultățile private (care s-au văzut brusc doldora de bani), baba și-a descoperit vocația: filozoafă școlară. Așa se face că, după numeroase nopți nedormite, baba mai are o revelație în filozofia școlară (sintagama este inventată - fac această precizare în eventualitatea în care va citi această postare și va crede cu totul altceva): toată tragedia învățământului românesc se datorează faptului că derbedeii din clasa a I-a și golanii din clasa a II-a, nu sunt lăsați repetenți.

Băi generație, fă un efort și imaginează-ți-o pe asta călare pe o mătură, alergându-l în toiul nopții pe Harry Potter, și vei avea o reprezentare clară a hidoșeniei acestei zgripțuroaice, uscată, ipocrită, plină de venin și fără nimic în tărtăcuță.
Cum dracu să mutilezi o gâgâlice de 7-8 ani, lăsând-o repetentă?”, scrie SOV pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 34 queries | Mysql time :0.054496 (s)