joi, 25 aprilie, 2024

Specialistii dau solutia cautata de multi: Ceaiul care iti ia durerea de cap cu mana

Distribuie:

Publicat:

În epoca în care trăim, durerile de cap sunt printre cele mai des întâlnite afecțiuni. Fie că muncim prea mult, fie că suntem stresați, cu toții ne-am confruntat cu dureri de cap, în anumite perioade ale vieții.

În aceste cazuri neplăcute, este de preferat să apelăm la remedii naturale și să încercăm să evităm medicamentele. Remediile naturale pe bază de plante nu prezintă contraindicații și își fac efectul într-un mod mai blând.

Rosemary Gladstar, un fitoterapeut celebru, recomandă un ceai minune pentru a vă scăpa de neplăcutele dureri de cap. Plantele le găsiți fie la farmacii, fie în magazinele cu plante naturiste, fie le puteți culege chiar voi în sezonul de recoltare al acestora și depozita în cămară, pentru a le avea la îndemână.

Rețetă

3 părți mușețel;

3 părți roiniță;

1 parte passiflora;

1 parte gura-lupului.

Amestecați plantele și adăugați o lingură din amestecul acestora la o cană de apă fiartă. Sau, la un litru de apă, adăugați 30 grame de amestec. Lăsați la infuzat aproximativ 30 minute. Nu fierbeți amestecul, întrucât fierberea le-ar distruge proprietățile curative. Cu cât veți lăsa mai mult la infuzat, cu atât ceaiul va deveni mai concentrat, recomandă doctorulzilei.ro.

CONTINUAREA PE EXQUILS.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img