joi, 28 martie, 2024

Spectacol fotbalistic oferit de LPS Vaslui și Rapid București la Under 19

Distribuie:

Publicat:

Vineri, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a onorat invitația Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, fiind prezent în tribunele stadionului Municipal la partida de fotbal dintre echipa liceului vasluian și Rapid București, contând pentru optimile Campionatului Național-Under 19.

A fost o sărbătoare a fotbalului vasluian, cu peste 1000 de spectatori prezenți, care s-au bucurat de spectacolul sportiv, încurajându-și, totodată, favoriții.

Din păcate, LPS Vaslui a fost eliminată din competiție, la lovituri de la 11 m, scor 3-4, după ce la finalul timpului regulamentar tabela arăta scorul de 0-0.

”Mă bucur că un meci de fotbal la nivel de juniori a atras atâta lume. Am văzut entuziasm în rândul tinerilor și mă bucură acest lucru. A fost o atmosferă frumoasă, în spiritul fair-play, cum ar trebui să fie pe toate arenele sportive. Consiliul Județean Vaslui este un susținător al sportului, an de an sprijinind cluburile sportive din județ prin programul județean de finanțare nerambursabilă”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img