News Flash:

SPITALUL HUSI pierde un proces. Sume importante vor trebui platite integral.

1 Noiembrie 2014
2831 Vizualizari | 2 Comentarii
Spitalul Municipal” Dimitrie Castroian” Husi a pierdut un proces cu salariatii Laboratorului de Analize, dupa taierea unor sporuri.

Un numar de paisprezece salariati ai Laboratorului de Analize Medicale din cadrul Spitalului Municipal Husi, au dat in judecata unitatea spitaliceasca deoarece aceasta nu le-a achitat integral sporul pentru conditii deosebite de munca.
Acestia au castigat procesul si urmeaza sa primeasca fiecare suma de 3.500 de lei. Practic, angajatii care au mers in instanta au castigat o diferenta de 10 la suta pe ultimii trei ani, la sporul de conditii grele de munca.

„Este o decizie justa a instantei, in conditiile in care legea specifica foarte clar ca sporul pentru conditii deosebite de munca este de 25 la suta, si nu de 15 la suta, asa cum am fost platiti noi in ultimii ani. De altfel, inainte de a ne adresa Tribunalului Vaslui, am facut numeroase cereri catre conducerea spitalului sa ne fie platit integral acest spor, insa nu am primit niciun raspuns favorabil”, a declarat seful Laboratorului de Analize Medicale din cadrul Spitalului Municipal Husi, Eugenia Steimberg

Potrivit sentintei judecatoresti a Tribunalului Vaslui, Spitalul Municipal «  Dimitrie Castroian «   Husi va trebui sa plateasca integral si pe viitor acest spor de 25 la suta salariatilor laboratorului de analize medicale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

gigel  | #803
vinovata este doamna gavrilescu ,sefa de resurse umane ei ar trebuie sa-i imputa din salar .pentru ce e platita???????
Adauga comentariu

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031134 (s)