joi, 28 martie, 2024

Sportiv român mort la doar 35 de ani

Distribuie:

Publicat:

Zi neagră pentru lumea sportului românesc. Un multiplu campion național la Judo s-a stins din viață la doar 35 de ani. Anunțul a fost făcut de către Federația Română de Judo. Toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc.

Doliu în lumea sportului

A murit Vasile Cojoc, multiplu campion naţional şi medaliat la turnee internaţionale. Fostul judoka s-a stins din viață mult la devreme, la doar 35 de ani. Anunțul trist cu privire la trecerea sa în neființă a fost dat de către reprezentanții Federației Române de Judo.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la decesul tânărului sportiv.

“O veste tristă vine în aceasta zi de luni. Fostul judoka sibian Vasile Cojoc a încetat din viaţă fulgerător, la vârsta de 35 de ani. Federaţia Romană de Judo transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se arată în mesajul transmis de FRJ pe site-ul oficial.

Vasile Cojoc a fost multiplu campion naţional şi medaliat la multe turnee internaţionale de judo. Sportivul era născut pe 4 august 1987.

Doliu în lumea artistică din România

Rapperul Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan s-a stins fin viață fulgerător, la vârsta de 37 de ani. Artistul concertase, în urmă cu doar câteva ore, în cadrul unei eveniment din București.

Soția sa a fost cea care l-a găsit prăbușit, fără suflare, în sufragerie. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, artistul nu a dat semne că se simte rău.

Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru acesta. A fost declarat decesul.

„Cu regret si durere va anunțam ceva ce nu ne-am fi dorit sa va anunțam niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicata si procesam cu greu pierderea. Orice gând bun si orice susținere morala ajuta enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin si trecere lină!“, au anunțat colegii artistului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img